מספר הודעות : 69 Reputation : 0 Join date : 06.08.10 Age : 31 מיקום : בחדר שלי
נושא: כמה חתימות ישנות שלי.. ^_^ 8/8/2010, 19:52
אהה פעם הייתי מתעסק בזה ממש הרבה עכשיו אני לא ממש משתמש בפוטושופ לחתימות ... אבל בכול זאת הינה כמה חתימות שלי..
[You must be registered and logged in to see this image.] כול החתימות האלו ממש ישנות חלק לפני 5 שנות אולי יותר אני לא זוכר כבר מתי עשיתי אותם ..
החתימה הזו היא האחרונה שאפרסם והחביבה עלי והיא גם החתימה האחרונה שעשיתי.. [You must be registered and logged in to see this image.]
יאללה תגובות
Mufleta
מספר הודעות : 49 Reputation : 0 Join date : 05.08.10 Age : 31
נושא: Re: כמה חתימות ישנות שלי.. ^_^ 9/8/2010, 03:43
איך אני גרועה בלעשות חתימות XDDD ואז לראות אנשים שכל כך מוכשרים בזה, זה עושה מן צביטה בלב XD אתה ממש טוב. אהבתי הכי הרבה את של שיקמארו [וטוב, גם כי הוא דמות שאני אוהבת] וגם של קאקאשי ממש טוב*~*
Peter606
מספר הודעות : 69 Reputation : 0 Join date : 06.08.10 Age : 31 מיקום : בחדר שלי
נושא: Re: כמה חתימות ישנות שלי.. ^_^ 9/8/2010, 16:47
Mufleta כתב:
איך אני גרועה בלעשות חתימות XDDD ואז לראות אנשים שכל כך מוכשרים בזה, זה עושה מן צביטה בלב XD אתה ממש טוב. אהבתי הכי הרבה את של שיקמארו [וטוב, גם כי הוא דמות שאני אוהבת] וגם של קאקאשי ממש טוב*~*
שיקמארו וקאקאשי? פעם הייתי ראה הרבה אנימה ונארוטו הפסקתי לראות בשיפודן בפרקים האלו שהם היו תקועים על הבלונדיני ואיש הבובות מאקצוקי 10 פרקים הכול אותו הדבר...
עכשיו אני כמעט ולא רואה אנימה בכלל
תאמת לא זוכר את הפעם אחרונה אפילו
תודה על התגובה..
Kero
מספר הודעות : 60 Reputation : 0 Join date : 05.08.10 Age : 28 מיקום : צפת
נושא: Re: כמה חתימות ישנות שלי.. ^_^ 3/9/2010, 22:19
חחח אני רואה כאן שותפים לאנימה ולפרישה מאנימה, חחחחח. סתם, אני מאוד אוהבת, אבל הפסקתי להתעסק בזה.. החתימות שלך ממש יפות, אהבתי!
Woga
מספר הודעות : 37 Reputation : 0 Join date : 27.08.10 מיקום : Woga Land
נושא: Re: כמה חתימות ישנות שלי.. ^_^ 4/9/2010, 21:14